Όροι Χρήσης - Vintelioutlet

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 1. Γενικές Πληροφορίες

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.vintelioutlet.gr, στο οποίο διατίθενται προς πώληση προϊόντα της Επιχείρησης της σχεδιάστριας Βίβιαν Χατζέλη, με το διακριτικό τίτλο “VINTELI BY VIVIAN CHATZELI”, η οποία εδρεύει στον Πειραιά, οδός Μεθώνης, αρ. 87, τηλ. 2104611310, email: info@vintelioutlet.gr, ΑΦΜ 161151071, ΔΟΥ Ε’ Πειραιά.

Στην Επιχείρησή μας θα βρείτε αποκλειστικά χειροποίητες δημιουργίες, που διασφαλίζουν την ποιότητα, χάρις στη δεξιοτεχνία των έμπειρων συνεργατών μας. Όλα μας τα προϊόντα ράβονται και συσκευάζονται ανά τεμάχιο αποκλειστικά από εμάς, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων, ούτε και αυτοματοποιημένων διαδικασιών. Γι’ αυτόν το λόγο, μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα και την ασφάλεια των δημιουργιών που αποστέλλονται από τη βιοτεχνία μας στο χώρο σας.

Η προβολή, πώληση, παράδοση και επιστροφή των προϊόντων που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν την πλοήγηση σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα (e-shop). Η δημιουργία λογαριασμού και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε αγοράς ή επικοινωνίας με τη VINTELI BY VIVIAN CHATZELI, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης, καθώς και της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων, με τους οποίους οι παρόντες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος και οι οποίοι ενδέχεται να τροποποιούνται χωρίς προηγούμενη ειδοποίησή σας. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης διαφωνεί με τους όρους αυτούς, καλείται να μην κάνει χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

Οι παρόντες Όροι διέπουν τη συμφωνία μεταξύ των μερών, η οποία μπορεί να εκτελεσθεί, κατά την επιλογή σας, σε οποιαδήποτε από τις γλώσσες στις οποίες οι Όροι Χρήσης και η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων είναι διαθέσιμοι σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τους Όρους Χρήσης ή την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη VINTELI BY VIVIAN CHATZELI στη διεύθυνση της έδρας μας (Πειραιάς, οδός Μεθώνης, αρ. 87), στον αριθμό τηλεφώνου 2104611310, ή στο email: info@vintelioutlet.gr.

 1. Χρήση της Ιστοσελίδας μας –Δημιουργία Λογαριασμού – Ευθύνη Χρήστη

2.1. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας ή/και υποβάλλοντας παραγγελία μέσω αυτής, υποχρεούστε να μην προβαίνετε σε ψευδείς ή δόλιες παραγγελίες και να μας παρέχετε με πληρότητα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας και την επικοινωνία με εσάς (π.χ. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση κ.λπ.). Θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα στοιχεία που μας έχετε δώσει είναι απολύτως ορθά και επικαιροποιημένα, ενώ σε περίπτωση αλλαγών υποχρεούστε να μας ενημερώσετε σχετικά. Ως εκ τούτου, η Επιχείρησή μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις μας δεν εκπληρωθούν σωστά ή/και έγκαιρα εξαιτίας αποστολής από εσάς λανθασμένων ή μη επικαιροποιημένων προσωπικών στοιχείων.

2.2. Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και τη διευκόλυνση των μελλοντικών σας αγορών, προκειμένου να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αγορά από το e-shop μας, είναι απαραίτητο να εγγραφείτε ως μέλη σε αυτό, παρέχοντάς μας στοιχεία που παραμένουν στα ασφαλή συστήματα της Επιχείρησής μας. Συγκεκριμένα, ως υποχρεωτικά πεδία, θα πρέπει να συμπληρώσετε το όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο, όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασής σας και ως προαιρετικά πεδία, το φύλο και την ηλικιακή κατηγορία στην οποία ανήκετε.

Με τη δημιουργία λογαριασμού και την υποβολή παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας μας, εγγυάστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα.

2.3. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε το e-shop για τη μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου παράνομου, προσβλητικού, με τρόπο που μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε ανήλικους ή που περιέχει ιούς ή άλλους κώδικες που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την παρακώλυση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή συσκευής.

 

 1. Χαρακτηριστικά, Τιμή και Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε την περιγραφή των χαρακτηριστικών και την ακριβή κατάσταση κάθε προϊόντος, στην οποία αναφέρεται οποιαδήποτε τυχόν έλλειψη ή μικροφθορά στην συσκευασία του προϊόντος  ή στο ίδιο το προϊόν. Η τιμή κάθε προϊόντος συμπεριλαμβάνει τον Φ.Π.Α. και θα είναι αυτή που ορίζεται ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα μας, εκτός από τις περιπτώσεις προφανούς σφάλματος. Στα προϊόντα με έκπτωση θα εμφανίζεται τόσο η αρχική, όσο και η μετά την έκπτωση τιμή.

Όλες οι παραγγελίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, ενώ σε περίπτωση εξάντλησης κάποιου εξ’ αυτών, θα σας ενημερώσουμε είτε μέσω email είτε τηλεφωνικώς στον αριθμό που έχετε δηλώσει, για προϊόντα ίσης ή ανώτερης αξίας και ποιότητας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε, διαφορετικά θα σας επιστρέψουμε το ποσό που τυχόν έχετε ήδη πληρώσει.

Για την επιλογή των προϊόντων μας μπορείτε να περιηγηθείτε στις διαθέσιμες κατηγορίες και να προσθέσετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε στο «Καλάθι» σας.

 

 1. Τρόποι πληρωμής

4.1. Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με:

i) Αντικαταβολή (αγορές μικρότερες των 200€ και μόνο εντός Ελλάδας)

ii) Τραπεζική Κατάθεση στον κάτωθι λογαριασμό:

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5181103182011

IBAN: GR6201721810005181103182011

Όνομα Δικαιούχου: ΧΑΤΖΕΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

SWIFT: PIRBGRAA

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από την ώρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε 24 ώρες, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

iii) Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: για τη διαδικτυακή πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε από τη VINTELI BY VIVIAN CHATZELI με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα μεταφερθείτε αυτόματα σε ασφαλές κρυπτογραφημένο τραπεζικό περιβάλλον συναλλαγών. Εκεί, θα πρέπει να χορηγήσετε για το σκοπό της πληρωμής το είδος και αριθμό της κάρτας σας, την ημερομηνία λήξης της και τον αριθμό CCV, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία στη (secure) φόρμα παραγγελίας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ορθή καταγραφή των στοιχείων αυτών, ενώ σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την Τράπεζα, τότε η παραγγελία σας δεν ολοκληρώνεται και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να δρομολογήσουμε την πληρωμή με διαφορετικό τρόπο.

4.2. Μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε την έκδοση Απόδειξης ή Τιμολογίου εάν είστε κάτοικος Ελλάδας, καθώς και να μας υποδείξετε την αποστολή της παραγγελίας σας σε διεύθυνση διαφορετική από αυτήν που έχετε δηλώσει στα στοιχεία του λογαριασμού σας.

 

 1. Επιβεβαίωση Παραγγελίας – Χρόνος και Έξοδα Αποστολής – Παράδοση Προϊόντων

5.1. Η παραγγελία σας δεν είναι δεσμευτική για τη VINTELI BY VIVIAN CHATZELI, πριν λάβετε την επιβεβαίωση της αποδοχής της από εμάς. Μετά την επιτυχή εκτέλεση της πληρωμής της, θα σας αποστείλουμε στο e-mail σας την επιβεβαίωση της παραλαβής της παραγγελίας σας και στοιχεία για την παρακολούθηση της αποστολής της από μεταφορική εταιρεία.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην φόρμα παραγγελίας δεν είναι σωστά, η Επιχείρησή μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη παράδοση.

5.2. Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών σε όλη την Ελλάδα, σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών και στο εξωτερικό, σε διάστημα 2-6 εργάσιμων ημερών. Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, με την επιφύλαξη γεγονότων ανωτέρας βίας ή περιστατικών εκτός ελέγχου μας, και υπολογίζεται από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας, με την προϋπόθεση ότι έχει εκτελεστεί επιτυχώς η πληρωμή της. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η παραγγελία σας θα σας έχει παραδοθεί εντός το αργότερο 30 ημερών από την ημερομηνία της επιβεβαίωσής της.

Τα έξοδα αποστολής τόσο για όλη την Ελλάδα όσο και για εξωτερικό κυμαίνονται ανάλογα με την τοποθεσία της παράδοσης και το βάρος και όγκο της παραγγελίας σας, καθώς και αναλόγως με το αν τυχόν επιθυμείτε ταχεία (express) παράδοση. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώνουμε για το ακριβές ύψος των εξόδων κατά την υποβολή της παραγγελίας.

5.3. Η παράδοση θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί και η παραγγελία θεωρείται ότι έχει παραληφθεί όταν εσείς ή κάποιο τρίτο πρόσωπο κατ’ εντολήν σας, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων, το οποίο θα αποδεικνύεται από την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας στην υποδειχθείσα από εσάς διεύθυνση παράδοσης.

 

 1. Πολιτική Επιστροφών και Αλλαγών Προϊόντων

6.1. Δικαίωμα Υπαναχώρησης: Οι καταναλωτές εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή όσοι προβαίνουν σε αγορά εκτός των πλαισίων της τυχόν επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, έχουν το δικαίωμα να υπαναχωρήσουν από την αγορά που πραγματοποιήσαν διαδικτυακά στο e-shop μας, αναιτιολόγητα. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει πρώτα υποχρεωτικά, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, να ενημερώσετε την Επιχείρησή μας στο e-mail: info@vintelioutlet.gr ή στην ανωτέρω διεύθυνσή μας ή στο τηλέφωνο 2104611310 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00). Επιστροφές προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτές, εάν δεν προηγηθεί επικοινωνία στα παραπάνω στοιχεία, στην οποία θα πρέπει να μας δηλώνετε εάν επιθυμείτε την επιστροφή των χρημάτων σας, την αντικατάσταση κάποιου προϊόντος με άλλο ή την αλλαγή (μεγέθους) των προϊόντων.

6.2. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι όλα τα προϊόντα να επιστρέφονται καινούρια, αχρησιμοποίητα, άθικτα, με τα προστατευτικά αυτοκόλλητα, όπου υπάρχουν και σε κάθε περίπτωση με όλα τα καρτελάκια και τις ετικέτες τους επισυναπτόμενα σε αυτά. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν και χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων που πωλήθηκαν ως ελαττωματικά, με τη ρητή γνώση του καταναλωτή), και να περικλείονται από την αρχική τους συσκευασία. Εάν για οποιονδήποτε λόγο η συσκευασία αυτή έχει χαθεί ή καταστραφεί, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί άλλη συσκευασία, έτσι ώστε τα προϊόντα να προστατεύονται πλήρως και να μην είναι δυνατόν να κολληθούν σε αυτά τυχόν ταινίες και σημάνσεις από τη μεταφορική εταιρεία. Θα πρέπει, επίσης, να συνοδεύονται και από όλα τα απαραίτητα νόμιμα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή τους.

6.3. Αν υπαναχωρήσετε από την αγορά σας, θα πρέπει, κατόπιν της ενημέρωσής μας, να καλέσετε τη συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική εταιρεία (Courier center εντός Ελλάδος / TNT εκτός Ελλάδος) προκειμένου να παραλάβει τα προϊόντα από εσάς και να τα επιστρέψει στην έδρα μας. Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση υπαναχώρησης θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής τους σε εμάς.

Μετά την παραλαβή τους από εμάς και εφόσον τα προϊόντα, κατόπιν ελέγχου τους, διαπιστωθεί ότι είναι στην ανωτέρω περιγραφόμενη κατάσταση, τότε χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση και την επιστροφή των προϊόντων στην Επιχείρησή μας, κατ’ επιλογήν σας:

i) είτε θα σας επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό που έχουμε λάβει από εσάς για τα προϊόντα αυτά (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής που είχατε καταβάλει), με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή.

Με την επιφύλαξη της μη αποδοχής των επιστρεφόμενων προϊόντων, σύμφωνα με όσα αναφέρουμε κατωτέρω στον όρο 6.5., το ποσό της επιστροφής χρημάτων που θα λάβετε ενδέχεται να μειωθεί σε περίπτωση που η αξία των προϊόντων έχει ελαττωθεί, λόγω της εκ μέρους σας μεταχείρισής τους κατά τρόπο που αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά, την εμφάνιση ή την ποιότητα τους.

ii) είτε θα σας αποστείλουμε, χωρίς οικονομική επιβάρυνσή σας (χωρίς έξοδα αποστολής), τα προϊόντα που επιλέξατε, εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα, προς αντικατάσταση αυτών που επιστρέψατε, εφόσον έχετε ήδη καταβάλλει την τυχόν διαφορά στην τιμή τους.

iii) είτε, εάν το επιθυμείτε, θα προβούμε σε πίστωση της αξίας των προϊόντων που επιστρέψατε, με τη μορφή εγγράφου, το οποίο θα αποθηκευτεί στο λογαριασμό σας και θα μπορείτε να το αξιοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας, εντός διαστήματος έξι (6) μηνών από την ημέρα που ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση και την επιστροφή των προϊόντων στην Επιχείρησή μας.

6.4. Αλλαγή Προϊόντων: Σε περίπτωση που προτιμάτε κάποιο άλλο μέγεθος, εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο, μπορείτε να το δηλώσετε στην επικοινωνία σας μαζί μας, σύμφωνα με τα ανωτέρω, υποδεικνύοντάς μας το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε και το νέο μέγεθος. Αν το μέγεθος αυτό δεν είναι διαθέσιμο, θα σας επιστρέψουμε την αξία του συγκεκριμένου προϊόντος, όπως έχουμε ήδη περιγράψει. Υπενθυμίζουμε ότι αν προτιμάτε να αλλάξετε το προϊόν σας με κάποιο άλλο μοντέλο ή χρώμα, θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν, ασκώντας το δικαίωμα υπαναχώρησης και να κάνετε μια νέα παραγγελία.

6.5. Σε κάθε περίπτωση, εάν προκύψει από τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων που μας επιστρέφονται ότι αυτά βρίσκονται σε κατάσταση διαφορετική από εκείνη που σας απεστάλησαν από εμάς, κατεστραμμένα με οποιονδήποτε τρόπο ή λερωμένα, η Επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να μην τα κάνει αποδεκτά, περίπτωση κατά την οποία αυτά θα αποστέλλονται πίσω σε εσάς, με χρέωση σας για τη δαπάνη επιστροφής.

 

 1. Πολιτική Επιστροφών ή / και Αντικατάστασης Ελαττωματικών Προϊόντων

7.1. Όπως αναφέρουμε και στην αρχή των παρόντων Όρων Χρήσης, πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας, μέλος ελέγχουμε κάθε μεμονωμένο προϊόν για τυχόν ελαττωματικά προϊόντα ή τμήματα αυτών. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις, που κάποιο από τα προϊόντα μας φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς ή που τύχει να παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσής του ελαττωματικό προϊόν, έχετε το δικαίωμα να το αλλάξετε ή αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν, ή να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

7.2. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία, την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας και να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε:

 1. i) να σας αποσταλεί νέο προϊόν (ίδιο ή άλλο της αρεσκείας σας) προς αντικατάσταση του επιστρεφόμενου ή
 2. ii) να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση και επιστροφή των χρημάτων σας (με τη μέθοδο τραπεζικής κατάθεσης ή με τη μορφή πίστωσης).

7.3. Σε περίπτωση που μας ενημερώσετε για την ελαττωματικότητα κάποιου προϊόντος μετά το πέρας 48 ωρών από την παραλαβή του, διατηρούμε το δικαίωμα να μην προβούμε σε οποιασδήποτε μορφής αποζημίωσή σας. Συστήνουμε, σε κάθε περίπτωση, για λόγους διευκόλυνσης και ταχύτερης διεκπεραίωσης του αιτήματός σας, η σχετική επικοινωνία να συνοδεύεται από φωτογραφίες των ελαττωματικών προϊόντων που παραλάβατε.

7.4. Κατόπιν της ειδοποίησής μας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργάζεται μαζί μας ή με άλλη της επιλογής σας και να επιστρέψετε τα προϊόντα στην έδρα μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνσή σας, στην κατάσταση που τα παραλάβατε και συνοδευόμενων από τα νόμιμα παραστατικά τους, προκειμένου να προβούμε στον ποιοτικό έλεγχό τους. Εφόσον διαπιστωθεί η ελαττωματικότητά τους, το νέο προϊόν που τυχόν έχετε επιλέξει θα σας σταλεί χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνσή σας, και σε περίπτωση υπαναχώρησης, θα σας επιστρέψουμε την πλήρη χρηματική αξία που είχατε καταβάλει, συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων εξόδων αποστολής.

7.5. Επισημαίνουμε και πάλι ότι η επιστροφή προϊόντων που ρητά και εν γνώσει σας πωλήθηκαν ως ελαττωματικά, διέπεται από τους όρους του άρθρου 6 και όχι του παρόντος άρθρου 7.

 

 1. Πνευματική Ιδιοκτησία

8.1. Το σύνολο του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας, δηλαδή ενδεικτικά τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, πληροφοριακό υλικό, τα πάσης φύσεως αρχεία, σήματα/λογότυπα, η μορφή (layout) κ.λπ., και κάθε μορφής δεδομένα και λογισμικό, αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της Επιχείρησης, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων, και ως τέτοιο προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου και των σχετικών διεθνών συμβάσεων.

8.2. Απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, τροποποίηση, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταμόρφωση, παραποίηση, καθώς και κάθε συναφής ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, με οποιοδήποτε μέσο ή μορφή, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Επιχείρησης ή του νόμιμου δικαιούχου τους. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ενέργειες αυτές αποτελούν παράνομη, αθέμιτη και ποινικώς κολάσιμη πράξη και η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε ζημία που τυχόν προκληθεί σε αυτήν, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

 1. Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Πολιτική Cookies

Αντιμετωπίζουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων με ευθύνη και πιστεύουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα πρέπει να συλλέγονται και να επεξεργάζονται μόνο όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται εκ μέρους σας στην Επιχείρησή μας αντιμετωπίζονται ως εμπιστευτικές, σε αυτές έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, ενώ λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο της εκτέλεσης των υποχρεώσεών μας για την παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Για να μάθετε περισσότερα ως προς τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, παρακαλούμε συμβουλευτείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της Επιχείρησής μας. Για την Πολιτική Cookies, πατήστε στην επιλογή στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας και συμβουλευτείτε το αντίστοιχο σημείο της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων.

 1. Περιορισμός Ευθύνης

10.1. Τα είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ που αγοράζονται μέσω διαδικτύου, ορισμένες φορές ενδέχεται να παρουσιάζουν διαφορετικότητα σε σχέση με την αγορά των ειδών αυτών εντός καταστήματος. Έτσι, τα χρώματα, τα μεγέθη και η ποιότητα που απεικονίζονται στη συσκευή σας ενδέχεται να επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες και να διαφέρουν ελαφρώς από την πραγματικότητα. Θεωρούμε ότι τα προϊόντα που παραλαμβάνετε είναι σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά βάσει των οποίων τα αγοράσατε και συνακόλουθα δεν φέρουμε ευθύνη για μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασής, όταν : α) είναι σύμφωνα με την περιγραφή που περιλαμβάνεται από εμάς σε αυτήν την ιστοσελίδα, β) είναι κατάλληλα για τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται κανονικά τέτοιου είδους προϊόντα και γ) έχουν την ευλόγως αναμενόμενη ποιότητα σε σχέση με προϊόντα του ίδιου είδους και με την ως άνω περιγραφή τους. Τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν θίγουν τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή, ούτε το δικαίωμα σας προς υπαναχώρηση.

10.2. Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών και των τυχόν εκπτώσεων χωρίς προειδοποίηση. Επίσης, η Επιχείρηση δε δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εμφανίζεται στο e-shop, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα προϊόντων που παραγγέλθηκαν είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη σε αυτό.

10.3. Η Επιχείρησή μας ευθύνεται για την εκτέλεση των αναλαμβανόμενων δια των παρόντων συμβατικών όρων υποχρεώσεων και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί σε αυτές, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Δεν ευθύνεται, όμως, για ελλείψεις στη διαθεσιμότητα προϊόντων, καθώς και για τυχόν προσωρινή ή μόνιμη αδυναμία παροχής των υπηρεσιών της και για καθυστερήσεις στην αποδοχή και εκτέλεση των παραγγελιών και παράδοση των προϊόντων ενδεικτικά από λόγους ανωτέρας βίας, καιρικών φαινομένων, απεργίες προμηθευτών, παράνομη συμπεριφορά τρίτων και εν γένει από λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε δική της υπαιτιότητά.

10.4. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αναστέλλει οποτεδήποτε τη λειτουργία του e-shop, για λόγους ασφάλειας, συντήρησης ή αναβάθμισης της τεχνολογικής υποδομής και του λογισμικού της ή να τερματίσει οποτεδήποτε, προσωρινά ή οριστικά, τη λειτουργία της ιστοσελίδας της.

Επιπλέον, η Επιχείρηση δικαιούται να απαγορεύσει ή να παύσει προσωρινά τη δυνατότητα πρόσβασης των χρηστών στους λογαριασμούς τους και αγοράς προϊόντων, σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι παραβιάζονται οι παρόντες όροι ή που διενεργούνται ή υπάρχουν ενδείξεις ότι διενεργούνται παράνομες πράξεις ή παραλείψεις από τον χρήστη.

10.5. Η VINTELI BY VIVIAN CHATZELI δεν ευθύνεται σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας ή καταστεί δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτήν, ή/αν παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, μεταδοθούν ιοί ή άλλο επιβλαβές λογισμικό στα τερματικά των χρηστών. Επίσης, δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις αστικής ή/και ποινικής φύσης, ούτε για οποιαδήποτε ζημία (θετική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά μπορεί να συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη κ.α.), η οποία ενδέχεται να προκύψει για χρήστες της ιστοσελίδας μας ή/και για τρίτους, εξ αιτίας λόγων που σχετίζονται με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση της ιστοσελίδας ή ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

 1. Λοιποί όροι

11.1. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε μεταβολές ή αναθεωρήσεις της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας και των δυνατοτήτων της, καθώς και των παρόντων όρων, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών της, στις τεχνολογικές εξελίξεις και στο εκάστοτε απαιτούμενο επίπεδο ασφάλειας των συστημάτων της. Κάθε μεταβολή ή αναθεώρηση των όρων αυτών μπορεί να γίνεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

11.2. Όλοι οι παρόντες όροι συμφωνούνται ως ουσιώδεις. Η ακυρότητα ή η ακυρωσία ενός όρου δεν θα επιδρά κατά κανένα τρόπο στο κύρος των υπολοίπων.

11.3. Τυχόν καθυστέρηση άσκησης από τα μέρη (Επιχείρηση και καταναλωτή) μέρους ή του συνόλου των δικαιωμάτων που απορρέουν από τους παρόντες όρους δεν επιφέρει αποδυνάμωση ή παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα το οποίο δύναται να ασκηθεί οποτεδήποτε και καθ’ εύλογη κρίση του δικαιούχου.

11.4. Κάθε διαφορά που αφορά σε προϊόντα ή υπηρεσίες που αγοράσατε ηλεκτρονικά από το e-shop μας δύναται να επιλυθεί ηλεκτρονικά και χωρίς την προσφυγή σας σε δικαστήριο, με την διαδικασία της Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (Alternative Dispute Resolution), όπως προβλέπεται από την ΚΥΑ 70330/2015, με την οποία εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία η Ευρωπαϊκή Οδηγία 2013/11/ΕΕ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ελέγξετε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EL.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επίλυση της διαφοράς κατά την ανωτέρω διαδικασία, ρητώς συμφωνείται ότι αρμόδια είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών. Για κάθε διαφορά σχετικά με την ερμηνεία και την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης και για κάθε άλλο ζήτημα σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο.

11.5. Ο χρήστης της ιστοσελίδας / καταναλωτής / μέλος του e-shop δηλώνει ότι διάβασε τους παρόντες Όρους Χρήσης, τους οποίους και αποδέχεται στο σύνολό τους.

Share this post