Αποστολή-Παράδοση Προϊόντων - Vintelioutlet

Αποστολή-Παράδοση Προϊόντων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  1. Η παραγγελία σας δεν είναι δεσμευτική για τη VINTELI BY VIVIAN CHATZELI, πριν λάβετε την επιβεβαίωση της αποδοχής της από εμάς. Μετά την επιτυχή εκτέλεση της πληρωμής της, θα σας αποστείλουμε στο e-mail σας την επιβεβαίωση της παραλαβής της παραγγελίας σας και στοιχεία για την παρακολούθηση της αποστολής της από μεταφορική εταιρεία.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην φόρμα παραγγελίας δεν είναι σωστά, η Επιχείρησή μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

  1. Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών σε όλη την Ελλάδα, σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών και στο εξωτερικό, σε διάστημα 2-6 εργάσιμων ημερών. Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, με την επιφύλαξη γεγονότων ανωτέρας βίας ή περιστατικών εκτός ελέγχου μας, και υπολογίζεται από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας, με την προϋπόθεση ότι έχει εκτελεστεί επιτυχώς η πληρωμή της. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η παραγγελία σας θα σας έχει παραδοθεί εντός το αργότερο 30 ημερών από την ημερομηνία της επιβεβαίωσής της.

Τα έξοδα αποστολής τόσο για όλη την Ελλάδα όσο και για εξωτερικό κυμαίνονται ανάλογα με την τοποθεσία της παράδοσης και το βάρος και όγκο της παραγγελίας σας, καθώς και αναλόγως με το αν τυχόν επιθυμείτε ταχεία (express) παράδοση. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώνουμε για το ακριβές ύψος των εξόδων κατά την υποβολή της παραγγελίας.

  1. Η παράδοση θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί και η παραγγελία θεωρείται ότι έχει παραληφθεί όταν εσείς ή κάποιο τρίτο πρόσωπο κατ’ εντολήν σας, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων, το οποίο θα αποδεικνύεται από την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας στην υποδειχθείσα από εσάς διεύθυνση παράδοσης.

Share this post