Η Εταιρεια - Vintelioutlet

Η Εταιρεια

Slide

Σχετικά με εμάς / Η εταιρεία

Fashion begins the moment you start wearing Vinteli!

Η εταιρεία βαπτιστικών VINTELI BY VIVIAN CHATZELI  ιδρύθηκε το 2012 από τη σχεδιάστρια Βίβιαν Χατζέλη με γνώμονα την αγάπη της για τα παιδιά.

Αποκλειστικά χειροποίητες δημιουργίες με έμφαση στην άριστη ποιότητα, την άψογη ραφή και τα πρωτότυπα σχέδια. Χάρη στη δεξιοτεχνία των έμπειρων συνεργατών μας,  η πρώτη επίσημη εμφάνιση του μωρού σας αποπνέει κομψότητα και απαράμιλλο στυλ. Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, πολύτιμα υλικά, τα οποία μεταμορφώνονται, αλλάζουν χαρακτήρα, ακολουθώντας το ύφος και την αισθητική που χαρακτηρίζει την κάθε συλλογή μας.

Οι “VINTELI BY VIVIAN CHATZELI” συλλογές είναι διαθέσιμες σε ένα δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό, Κύπρο, Γερμανία, Καναδά και Αμερική.

Fashion begins the moment you start wearing Vinteli!

  • 2012: Ίδρυση της εταιρείας βαπτιστικών VINTELI από τη σχεδιάστρια Βίβιαν Χατζέλη
  • 2013: Επέκταση του δικτύου καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο
  • 2014: Επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων & εκσυγχρονισμός εξοπλισμού
  • 2016: Ανάπτυξη εξαγωγών σε χώρες όπως Γερμανία, Καναδάς, Η.Π.Α.
  • 2018: Συμμετοχή σε runways (πασαρέλα / επιδείξεις μόδας)
  • 2022: Δημιουργία του Vinteli Outlet

Στόχος μας είναι όλες οι προηγούμενες δημιουργίες μας, δημιουργίες που σχεδιάστηκαν με μεράκι και αγαπήθηκαν πολύ, να είναι διαθέσιμες και πάλι στο ευρύ κοινό, σε προσιτές τιμές. Για το λόγο αυτό, στο Vinteli Outlet θα μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο τα πιο δημοφιλή σχέδια μας, δημιουργίες για αγόρια και κορίτσια, σε μοναδικές προσφορές.

Οι συλλογές παιδικών ρούχων της VINTELI BY VIVIAN CHATZELI συνδυάζουν μοναδικά την αισθητική, δημιουργώντας νέες τάσεις στη μόδα, αλλά και την ποιότητα, μέσα από τα υφάσματα και τον προσεγμένο τρόπο ραφής. Μέσα από το Vinteli Outlet μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε τις δημιουργίες παιδικής μόδας του οίκου μας σε ιδιαίτερες τιμές.  

Η σχεδιάστρια του οίκου βαπτιστικών VINTELI, Βίβιαν Χατζελη, με αφορμή την αγάπη της για την παιδική μόδα, υπογράφει όλες τις συλλογές της εταιρείας από το 2012 έως και σήμερα.

Ανέδειξε και αναδεικνύει μέσα από το ταλέντο της το στυλ και την ιδιαίτερη αισθητική των δημιουργιών της.

Στις συλλογές της θα βρείτε πάντα την πιο μεγάλη ποικιλία σχεδίων και  χρωμάτων, καθώς και ιδιαίτερους συνδυασμούς υφασμάτων.

Share this post