Τρόποι πληρωμής - Vintelioutlet

Τρόποι πληρωμής

1) ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  1. Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με:

i) Αντικαταβολή (αγορές μικρότερες των 200€ και μόνο εντός Ελλάδας)

ii) Τραπεζική Κατάθεση στον κάτωθι λογαριασμό:

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5181103182011

IBAN: GR6201721810005181103182011

Όνομα Δικαιούχου: ΧΑΤΖΕΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

SWIFT: PIRBGRAA

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από την ώρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε 24 ώρες, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

iii) Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: για τη διαδικτυακή πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε από τη VINTELI BY VIVIAN CHATZELI με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα μεταφερθείτε αυτόματα σε ασφαλές κρυπτογραφημένο τραπεζικό περιβάλλον συναλλαγών. Εκεί, θα πρέπει να χορηγήσετε για το σκοπό της πληρωμής το είδος και αριθμό της κάρτας σας, την ημερομηνία λήξης της και τον αριθμό CCV, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία στη (secure) φόρμα παραγγελίας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ορθή καταγραφή των στοιχείων αυτών, ενώ σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την Τράπεζα, τότε η παραγγελία σας δεν ολοκληρώνεται και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να δρομολογήσουμε την πληρωμή με διαφορετικό τρόπο.

  1. Μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε την έκδοση Απόδειξης ή Τιμολογίου εάν είστε κάτοικος Ελλάδας, καθώς και να μας υποδείξετε την αποστολή της παραγγελίας σας σε διεύθυνση διαφορετική από αυτήν που έχετε δηλώσει στα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Share this post